News andjela naslov mala slika

Objavljeno: November 10th, 2014 | 0

Od 25.11. u prodaji novi Anđelin CD “Na dobro vam došao Božić”

andjela webNakon pauzi iz obiteljskih razloga Anđela se vraća na scenu božićnim solo albumom pod naslovom „Na dobro vam došao Božić“. Radi se zapravo o prvom samostalnom CD-u pjevačice iz Darmstadta koja je time ostvarila dugogodišnji san i nagovijestila povratak na glazbeno-estradnu scenu u Hrvatskoj i iseljeništvu, na kojoj je poznata još od svog prvog hita „Ima li nade za nas“ u duetu s Draženom Zečićem.

CD „Na dobro vam došao Božić“ izlazi krajem studenog u izdanju Croatia Records i može ga se kupiti u svim prodavaonicama CD-a u Hrvatskoj ili putem iTunes-a.
CD je snimljen u splitskom studiju Lea Škare, talentiranog producenta koji potpisuje aranžmane svih 13 pjesama. Anđela samostalno izvodi deset pjesama, dok joj se u tri dodatne pjesme priključuju Maja Blagdan, Alen Nižetić i Dražen Zečić.

Odabir pjesama uključuje tradicionalne hrvatske božićne pjesme, ali i nekoliko manje poznatih pjesama koje su Anđeli posebno drage i koje već dugi niz godina redovno izvodi u adventsko i božićno vrijeme.

Službene promocije CD-a održat će se u nedjelju, 30.11. u Darmstadtu i srijedu, 3.12. u Splitu.
U korak s izdavanjem CD-a idu i video spotovi na CMC televiziji.

Više o svemu doznajte uskoro na Anđelinim novim internetskim stranicama pod poveznicama www.andjela.net ili www.andjela.hr

Foto: Danijel Marijanović (HD-WORKz)



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Natrag na početak ↑