News knjiga brela

Objavljeno: July 21st, 2009 | 0

Anđela gošća promocije “Pogledaj istini u oči”

knjiga11Na promociji zbirke pjesama Dražena Zečića pod nazivom „Pogledaj istini u oči“ među brojnim Zekinim kolegama i prijateljima našla se naravno i Anđela. „Službeni“ dio programa u svom je stilu vodio Damir Mihanović Čubi. O samoj knjizi govorili su, među ostalima, nakladnik Ilija Protuđer, te naravno sam Zeko, dok je nekoliko pjesama pročitao glumac Vedran Mlikota. U ležernoj atmosferi hladovine restorana „Roko“, gdje je zapravo počela Zekina karijera, njegovi gosti su zatim uživali u domaćim specijalitetima.
“Velika mi je čast biti među Draženovim gostima i još veća čast što su u zbirci pjesama prisutni i naši dueti „Ima li nade za nas“ i „Nema ništa novo“, kao i pjesme „Buduće godine“ i „Nikada ja nisam shvatila“ koje sam pjevala u solo izvedbama. Dražen piše i pjeva pjesme iz srca i iskreno i to publika, sigurna sam, prepoznaje”, rekla je Anđela.
Na promociji knjige bili su i Mate Bulić, Ivo Jagnjić iz grupe Dalmatino, Alen Nižetić, Giuliano, Pero Panjković, Ante Pupačić Pupi, Banana bend, nogometaši Vlatko Đolonga i Darko Miladin, Branko Paić, Ivica Bubalo, slikar Mario Tomas, ekipe CMC-a i HRT-a, te mnogobrojni drugi glazbenici, gosti s estradne scene i prijatelji Dražena Zečića.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Natrag na početak ↑